Beställning från Matsmart

Beställning från Matsmart
Beställ från Matsmart och ge maten en andra chans

Jag har klickat hem en beställning från Matsmart.se. Bästa grejen! Jag beställde inte så mycket men det var livsmedel jag behövde, och det blev hälften så billigt än vad det hade blivit i butik. Jag passade på att köpa på mig lite av det jag tycker är lite dyrt och då väljer att inte alltid köpa, men som jag egentligen vill ha. Så perfekt!
Dem säljer livsmedel som av någon anledning inte kan säljas i butik, som annars hade slängts. Det kan vara på grund av kort eller passerat bäst-före-datum, något fel på förpackningen som gör att dem inte får sälja, förpackningsbyte, överproduktion.

På tala om bäst-före-datum, många livsmedel går att äta efter det har passerat. Lukter det okej, ser det okej ut och smakar det okej- då är det okej att äta! Vissa livsmedel håller månader efter. Dock när det står sista förbrukningsdag ska man inte äta efter slutdatumet passerat. Det brukar märkas på färskt kött, fågel och fisk. Det är skillnaden på bäst-före-datum och sista förbrukningsdag. Matsmart säljer dock inte varor med sista förbrukningsdag. Så in och fynda på hemsidan!

Tänk att kunna bidra till att minska matsvinnet, göra gott för miljön och samtidigt spara pengar. Jag har gjort min första men inte sista beställning från matsmart.se!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras