Äntligen på benen igen!

Efter en sjukvecka känner jag ÄNTLIGEN att jag är rätt så frisk. Jag är verkligen aldrig sjuk, men detta år lyckades jag inte klara mig ifrån influensan. Jag har tyckt så synd om mig själv men nu är det slut med det. Jag ska verkligen inte klaga men man känner sig så sjukt liten och svag. Jag har så ont i kroppen efter att ha varit liggandes i nästan en vecka. Pax att inte vara sjuk på många år nu! Min kropp behöver röra på sig. Idag tog jag min första promenad på en vecka, så härligt! Nu ska jag bara bli kvitt halsont och sen vill jag börja träna igen. Längtar. Nu måste jag ta tag i en skoluppgift som ska in idag som jag inte har orkat göra i veckan.. Kämpa! Hoppas ni har en fin söndag!

4 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras