Fröbröd utan mjöl

Fröbröd utan mjölOftast gör jag bröd med banan och havregryn, men igår kände jag för något annat. Jag hade tre ägg hemma och lite olika fröer, så det blev ett fröbröd utan mjöl. Det blev inte riktigt en full brödform, men funkade lika bra ändå. 

Fröbröd utan mjöl

1 dl solrosfrön
1 dl pumpakärnor
1 dl linfrön
1 dl kokos
2 tsk bakpulver
3 ägg
1 msk rapsolja
En nypa salt

Sätt ugnen på 175 grader. Mixa de torra ingredienserna i en matberedare (stavmixer funkar också). Häll över i en bunke och blanda i ägg och rapsolja. Häll smeten i en brödform med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Låt svalna. Ät och njut med ditt bästa pålägg. Jag åt med philadelphiaost!

Fröbröd utan mjöl

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.