Att var stolt över sig själv.

Det är inte en självklarhet för alla att vara stolt över sig själv. Varför är det så svårt?

Känslan att klara av saker är ju oslagbar. Den kicken gör något med en och då ska man vara stolt. Njuta. Ta in det. Oavsett hur stort eller litet det är. Men det är inte så bara. Jag har alltid varit osäker när det kommer till prestation. Jag har aldrig varit den som kan mest. Och jag har definitivt inte tillåtit mig själv att vara nöjd dem gånger jag gjort något bra.

Men jag har blivit bättre på det. Idag har jag en grundtrygghet som jag inte haft tidigare. Jag är stolt när jag själv känner att jag presterat. Det är rätt härligt att kunna vara det, för det har aldrig varit en självklarhet.

Hur är din relation till att vara nöjd och stolt över dig själv?

Man får vara stolt över sig själv. Man ska vara det.

Vara stolt över sig själv.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras