Sommarkvällar som ger semesterkänsla

Pirret i magen av sommarvädret som är just nu. Det tar emot att jobba och vara inne hela dagarna. Jag hade gärna varit på stranden denna vecka men tack och lov att kvällarna är lika varma – jag försöker ta vara på dem. Det ger mina dagar liv och en semesterkänsla. Tänk den känslan utan att ha semester. Den väntar på mig. Jag längtar men vill inte längta för mycket, jag vet hur fort tiden går. Jag vill leva nu. Det är svårt, men jag försöker.

Tack livet för dessa sommarkvällar.

En varm midsommar är vi inte bortskämda med – men i år fick vi det!

Kvällspromenader i sommarvärmen.

Att hoppa på cykeln direkt efter jobbet och ha picknick.

Glass och jordgubbar på bryggan i kvällssolen.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras