Semestertankar

Semestertankar.

Jag är inne i min första semestervecka. Första två dagarna bjöd på mestadels regn, och  kallt för att vara juli. Det ser sådär ut framåt också. Det stör mig MEN jag kan inte påverka det, egentligen är det onödig energi. Men vädret är ju viktigt på semestern. Och när man inte kunnat planera in en resa känns det ännu viktigare.

Det är något i mig som stressar över att vara i semestern. Nyss hade jag den att se fram emot, nu är jag mitt i den och måste ta tillvara på den. Snart är den över och något jag kommer se tillbaka på. Hur vill jag se tillbaka på min semester? Absolut inte att jag stressade över att göra saker. Jag brottas med viljan att hitta på saker hela tiden och att bara vara. Men det är väl så det är antar jag. Mest njuter jag, och det tänkte jag fortsätta med.

Kan du känna igen dig?

semestertankar

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras