Gnocchi med champinjoner

Gnocchi med champinjoner
Jag ber om ursäkt för bildkvaliteten…

Gnocchi är något jag aldrig gjort förut, det är ingenting jag har tänkt på. Jag föredrar pasta men gillar att variera mig och då är gnocchi ett bra alternativ. Det går att göra rätt lika rätter med pasta som med gnocchi. Exempelvis denna gnoochi med champinjoner. Det här slänger du ihop på endast några minuter.

Gnocchi med champinjoner

1 pkt gnocchi
200 g champinjoner
1 gul lök
1 vitlök
Citronskal från en halv citron
2.5 dl matlagningsgrädde
Riven parmesan (jag är inget fan av det men de allra flesta skulle föredra)
Persilja

Hacka lök och champinjoner. Fräs tillsammans i olja tills champinjonerna fått färg. Häll i grädde och citronskal, låt puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Koka gnocchin. Blanda ner tillsammans med såsen. Toppa med riven parmesan och persilja.

Gnocchi med champinjoner

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras