Omelett med champinjoner och broccoli

Omelett med champinjoner, broccoli och apelsin
Omelett med champinjoner, broccoli och apelsin

När jag sitter hemma och pluggar brukar det ofta bli någon lättare lunch. Omelett med olika tillbehör som finns hemma brukar vara ett snabbt och enkelt lunchalternativ. Jag brukar göra på 2-3ägg, en skvätt mjölk och vitpeppar. Superenkelt. Idag blev det med champinjoner och broccoli till. Broccoli brukar jag ofta ha i kylen, hur gott som helst att steka färsk broccoli i olja och salt.

Kan vi bara stanna upp en sekund och ge lite tanke till apelsinerna just nu. SÅ goda och saftiga. Ännu bättre att dem är fullproppade med C-vitamin. Skulle kunna äta ihjäl mig på apelsiner. Både vanliga och blodapelsin. Lika goda att skära upp i båtar som att skala och äta i klyftor. Rekommenderar detta starkt. Det brukar finnas att köpa billigt i nät nu, gå och köp!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras