Sol, shopping och kvalitetstid

Igår var det vår på riktigt. Jag skulle kunna skriva ett inlägg varje dag det är sol om hur lycklig jag blir av den haha. Kunde till och med sitta och njuta av kaffe på balkongen!!

Första balkonghänget, älskar det!
Promenera i solen är terapi!

Kvalitetstid med mamma idag, fika och shopping.

Kvalitetstid är viktigt. Jag är ganska dålig på det, det är lätt att ta alla för givet och bara låta vardagen gå. För mig var en eftermiddag med fika och shopping tillsammans med min mamma värdefullt. Det behöver inte vara mer än så.

Har du någon relation som skulle må bra av lite kvalitetstid? Eller bara någon du inte har träffat på länge? Hör av dig till den personen imorgon och boka in en träff, jag lovar att det gör er båda glada. Låter inte det som en ganska härlig start på en fredag?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras