Kvalitetstid – att ge sin tid är det finaste man kan ge någon

Kvalitetstid - middag på RostVad är kvalitetstid för dig? Är det något du tänker på när du umgås med dina nära eller med dig själv? Kvalitetstid har nog olika innebörd för olika personer. För mig handlar det om att se personen eller personerna jag umgås med. Jag tror att vi ibland aktivt behöver vara här och nu med varandra – att prata och lyssna. Kvalitetstid med mig själv är lika viktigt. För mig har det samma innebörd – att se mig själv och ge mig själv tid att göra precis det jag vill och mår bra av.

Förra veckan fyllde min lillasyster 25 år. Det finns inte mycket jag uppskattar mer än att ha en syster. Idag hade vi en heldag ihop, det blev min present till henne. Hotellfrukost, shopping och middag. Att ge sin tid och göra saker tillsammans är, enligt mig, det finaste man kan ge någon. Rost UmeåVi åt middag på Rost. Tips om man vill äta fräsch grön mat som är mättande och framför allt god.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras