Smoothiebowl från Mahalo

Vår helg i Stockholm blev så härlig som vi hade tänkt det. God mat, hotellfrukost, sol, värme, skärgård och bara njutit av att strosa runt i ett sommar Stockholm. Vi pratade om hur fantastiskt det är att bara gå runt i en miljö där alla är så härligt somriga och njuter av livet. Människor blir både gladare och snyggare på sommaren. Jag är så fylld av energi av denna helg!

Nu är vi mitt uppe i examensveckan. Jag försöker njuta allt jag bara kan. Det är svårt att ta in att jag just nu är mitt i det jag sett fram emot så länge. Mitt mål är att jag efter denna vecka ska känna att jag njutit och tagit in den här tiden!

Mahalo Stockholm
Vi köpte med oss varsin smoothiebowl från Mahalo. Jag älskar smoothies och den här får 10/10. Man väljer bas och topping. Jag tog Blå sporulina som bas och Mikaela tog Pitaya, toppingen tog vi båda Yogi. Så fräscht ställe!

Mahalo Stockholm

Mahalo Stockholm
Jag gillade inredningen på Mahalo, så mysigt!

Kolla in Mahalos hemsida för meny och härliga bilder!

Stockholm

En sista hotellfrukost innan flyget gick mot Luleå. Tack Stockholm för en väldigt fin helg!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras