Gör du det du vill under din semester?

Här har det varit tyst i en månad. Det var inte tänkt men ibland kommer livet i mellan, och jag har haft noll inspiration. Jag älskar att skriva men de senaste veckorna har jag inte känt att jag haft något att komma med. Jag har mest jobbat, tränat och ätit samma mat som jag alltid gör = inga nya recept. Så många gånger som jag tagit upp datorn men stängt ner den igen.

Men nu har jag semester och är redo igen med ny energi. Det blir en sommar på hemmaplan för min del med utflykter och stughäng. Precis vad jag vill ha i år. Mina första semesterdagar har varit helt fantastiska och jag har gjort precis det jag har velat  – umgåtts med vänner och familj, spelat golf, tränat, promenerat, druckit bubbel, gjort utflykter och solat. Och jag har sett nya Lejonkungen – så bra!! Jag är inte lite på samma spår som förra sommaren – upptäcka nya miljöer och guldställen i närheten av min egen hemstad.

Gör du det du vill under din semester? Mår du bra och känner dig lugn och tillfreds? Det är en väldigt relevant fråga som är lätt att glömma bort. En annan sak som är lätt att glömma bort är att uppskatta det som är här och nu. Oavsett vad du gör och vart du är hoppas jag att du kan njuta och uppskatta att göra precis det du gör.

Semester

Semester

Semester

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.