Tankar om augusti

Det är en speciellt känsla som kryper sig på i augusti varje år för mig. Det är som att jag får en käftsmäll varje år när vi går in i augusti. Att sommaren börjar lida mot sitt slut, men egentligen är det ju inte riktigt så. Mycket beror på att det nu blir så mörkt på kvällarna, och det är mysigt men jag kopplar ihop det med höst. Och jag är inte redo för höst. Det är jag aldrig i början på augusti och det är därför jag inte är vän med dessa känslor.

tankar om augustiJag tänkte skriva ett inlägg om att hösten är som en nystart eller som ett ”nyår” för mig. Men jag är nog inte riktigt redo än, det är för tidigt. Det kommer, men inte än. Jag vill leva kvar i känslan av sommar ett tag till. Det är ju trots allt bara början på augusti och många har ju fortfarande semester. Varför börja tänka på hösten nu? Det måste vara de mörka kvällarna som gör det. Ja, dem är mysiga, men jag vill fokusera på det ljusa några veckor till.

Oavsett om du har semester eller jobbar just nu är min förhoppning att du kan njuta och känna känslan av att det fortfarande är sommar. Den är kort så vi måste ta hand om den!

tankar om augusti

tankar om augusti

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras