Tankar om hälsan under en pandemi

Hälsan under en pandemi är lika viktig. Hälsan är något av det viktigaste vi har. Livet är inte det roligaste just nu men vi måste hitta det som gör att dagarna känns meningsfulla. Det krävs mer av oss men jag tror vi alla vill göra tiden som är just nu så bra som möjligt. Även om mycket av tillvaron är på paus just nu så stannar inte livet.

Du förtjänar att må bra, varje dag, oavsett pandemi eller inte. Vad behöver du göra för att må bra i din vardag? Vad är viktigt för dig? Kan du förändra ditt sätt att se på saker och ting?

Jag tänker att pandemin gör att vi kan vara i nuet. Vi kan inte planera som vi har gjort förut. Vi kan inte boka resor och styra ihop en massa evenemang. Det gör att en stor stress försvinner. Vi slipper den där hetsen att allt ska göras och köpas. Nu har vi tid. Vi har tid att reflektera och ta en dag i taget. Vi är här och nu på ett helt annat sätt. Det är inte lätt att vara positiv alla gånger då det inte blivit som vi har tänkt. Men jag tänker att vi måste ta det här tillfället till att uppskatta det vi har.

Att ta en dag i taget ger mig ett inre lugn och mindre stress. Det är väldigt skönt. Jag är i vanliga fall ganska bra på att se framåt hela tiden, men nu är jag här. Det får mig att må bra.

Vi måste göra det vi kan – hälsan under en pandemi är lika viktig.

hälsan under en pandemi

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras