Tankar om träning under en pandemi

Tankar om träning under en pandemi.

Träning, rörelse och fysisk aktivitet är något vi behöver, oavsett pandemi eller inte. Du kanske inte kan utöva din sport eller gå på gym men röra på dig kan du göra ändå. Hitta  det som passar dig. Våga prova nytt. Är du van att styrketräna på gym och inte tänker att hemmaträning är något för dig. Se det som ett tillfälle att våga byta till en annan typ av träning. T.ex. rörlighet, bålstyrka eller yoga kanske känns enklare att göra hemma. Se det här som en period med lugnare träning, kanske är det precis vad du behöver.

Knyt på dig skorna och jogga eller promenera. Hitta på utmaningar som är så pass enkla att de går att göra när och var som helst. Prova padel (väldigt roligt!) som är en lite mer coronavänlig sport än många andra. Det viktiga är att vi inte slutar röra på oss. Kroppen behöver rörelse och fysisk aktivitet.

träning under en pandemi
träning under en pandemi
 

träning under en pandemi

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras