En ljusare vardag i höstmörkret – 9 tips

Vi alla strävar nog efter en ljusare vardag nu i höstmörkret. Jag vill inte tappa energi denna tid så jag försöker hitta saker som gör att jag mår bra. Här kommer 9 tips för en ljusare vardag som i all afall funkar för mig.

Träning – eller någon form av fysisk aktivitet. Jag varvar gym med innebandy och ibland padel.

Promenader – gärna i dagsljus. Jag går till och från jobbet, nu är det fortfarande ljust när jag går till jobbet. Men även om det är mörkt – ta dig ut. Det är värt det.

Läsa böcker – att krypa ner i soffan med en bok är för mig en härlig stund. Att läsa det sista jag gör på kvällen gör det även lättare för mig att somna.

En ljusare vardag - läsa böcker

Tända ljus – ett måste nu under mörkare tider.

En ljusare vardag

Tända lampor – även om det är mysigt att släcka ner och tända ljus är det lätt att bli trött och seg när det samtidigt är mörkt ute. Tänd mycket lampor för att få energi och inte fastan i soffan.

Titta på serier – Just nu tittar vi på andra säsongen av Innan vi dör. Så bra!

Podcasts – det är något härligt i att lyssna på när andra pratar. Jag lyssnar när jag städar, lagar mat, promenerar eller tränar. Jag lyssnar på intervjupoddar, hälsopoddar och prata- om-live-poddar. En härlig mix beroende på vad jag gör. En favorit är Ofiltrerat med PT-Fia.

Hänga med vänner – äta middag, dricka kaffe, spela spel, promenera, titta på innebandymatch eller bara hänga. Det lyser upp mina kvällar, främst på vardagarna då det är lätt att bara fastna i soffan då.

Göra vardagsrummet mysigare – en lite förändring som nya kuddfodral, ljus och blommor gjorde mitt vardagsrum mysigare. Tips att byta ut vita ljus mot några i färg. Jag köpte ljusgråa och det blev mycket mysigare.

En ljusare vardag - tänd ljus

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras