Att känna sig tacksam, återhämtad och full av ny energi

Jag är tacksam, återhämtad och full av ny energi efter en helg borta. Oftast kommer en trötthet efter att ha varit iväg, men just nu känner jag mig bara energifylld. Fördelen med distansvänskap är att man uppskattar att ses så otroligt mycket. Helgen bjöd på första mötet med hennes son, sol och 10 grader, promenader, god mat och sista lunchen ute i solen. Låter inte det för härligt?

På hemvägen kände jag mig tacksam och förväntansfull. Vissa stunder när jag har tid att bara sitta och tänka slår det mig ofta hur tacksam jag är över livet. Jag är pepp på alla små saker i vardagen. Är inte det helt fantastiskt att det är den känslan jag får när jag har tid till reflektion?

tacksam

tacksam

pastafabrikenMiddag på Pastafabriken.

Jag åt Bigoli med rosenkål och trattkantareller. Till efterrätt lingonglass med italiensk maräng, kanderad pistage och varm kolasås.

pastafabriken

pastafabriken

tacksamVi gjorde tre olika pizzor en middag. Denna med creme fraiche, rom, röd lök och dill. En med pizzasås, mozarella och prosciutto och den sista med smörstekta vitlökskantareller. GOTT!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras