Tankar om förlossningen

Mina tankar om förlossningen: Nu har jag några veckors distans till förlossningen och det som en evighet sedan. Har jag gått igenom en förlossning? Lite så känns det. Men jag är så nöjd med den upplevelsen, det kände jag direkt vi kom hem. Jag vill också ge barnmorskorna en eloge och tacka för hur fantastiska dem är. Jag hade full tillit till dem och kände mig trygg hela tiden. Otroliga kvinnor som fick mig att känna mig bäst i hela världen på att föda barn.

Oerhört tacksam att kunna ge både graviditeten och en förlossningen högsta betyg. Det kan låta provocerande och jag vill inte försöka försköna min upplevelse men jag har verkligen haft turen att få en positiv upplevelse av att föda barn. Självklart har det varit perioder som varit mer jobbiga men i det stora hela ser jag tillbaka på den här resan med tacksamhet. Det är ingenting jag tar för givet eller räknar med nästa gång (förhoppningsvis får jag möjlighet att bli gravid igen). 

Nu ser jag fram emot nästa kapitel, att lära känna vår tjej och ta mig an vardagen tillsammans med henne. Livet 2.0 börjar nu och jag kan inte nog säga hur tacksam jag är.

tankar om graviditeten

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Ett liv i balans