Tankar om att vara i nuet

Tankar om att vara i nuet och njuta av allt som har med vardag att göra.

Livet är bra fint alltså. Jag har en bra balans mellan att vara i nuet och njuta av idag, och att se fram emot saker. Allt ifrån att träffa vänner till att träna till morgondagens frukost till högtider. Jag tror mycket på att romantisera alla små stunder i vardagen. Jag älskar att vara mammaledig och kunna ta dagarna som de kommer. Vi har en hel del planerade saker under veckorna, men utan att det blir för mycket. Det handlar om att uppskatta de små sakerna i vardagen och att göra de till en grej. Tips är att romantisera vardagliga saker – frukosten, din egentid, vinkvällen, promenaden i solen eller vardagsmiddagen med din partner eller kompis. Livet är till största del vardag och att romantisera och göra en grej av dessa stunder tror jag gör det lättare att älska livet.

tankar om

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Ett liv i balans