Tankar om julen

Tankar om julen

Jag är så glad att jag har noll julstress. Ingen stress över julklappar, inköp och måsten. Det är några mellanår för mig då vi bara är vuxna – för mig är julen barnens högtid. Nu njuter jag av att bara umgås och få några extra dagar ledigt.

För några år sedan kände jag en stress över att det ska vara så perfekt. Jag tyckte det var jobbigt att vi inte var så många på julafton. Att vi inte var en stor familj och släkt där alla var samlade. Jag tänkte att så har väl de flesta – men nej, så är det absolut inte.

Nu kan jag inte vara mer nöjd än att få fira jul med min närmsta familj. En kravlös jul där vi bara är. Ganska likt förra julen. Det finns olika tider för allt och just nu är julen inte högsta prio. Den handlar mer om återhämtning och att tanka energi. Julen får nytt liv igen om några år och det är helt okej. Det är något fint i att vi går igenom olika perioder i livet.

tankar om julen

tankar om julen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras