GOD JUL BÄSTA DU

Julen - umgås med varandra GOD JUL bästa du! Jag önskar dig världens härligaste julafton och sista vecka på året. Släpp stressen och njut av att umgås med familj och vänner.

För oss är julen väldigt avslappnad. Vi är bara vuxna vilket gör hela julen rätt fri från stress och press. Vi äter gott och umgås. Inga krav på att julbordet ska innehålla allt mjöligt. Vi har lite av varje av de klassiska, och det är alldeles lagom. Jag tycker det är väldigt skönt att inte göra för stor grej av julafton samtidigt som jag längtar tills det är barn med i bilden. Då blir julen något helt annat. Men för oss just nu är det väldigt skönt med en avslappnad jul. Ett tillfälle att umgås och göra härliga saker tillsammans under några dagar. Är det inte det julen handlar om egentligen? Att umgås och vara närvarande med varandra.

Igår gav jag några tips på famiiljeaktiviteter att göra under julveckan. Mat och mys är ofta fokus under julen. Varför inte passa på att även göra aktiviteter under de lediga familjedagarna? :))

Jag tar även över Sporthälsas Instastory den här veckan. Häng med!

Julen - umgås med varandraFörra julafton hade vi så fint väder, strålande sol och ett par minusgrader. På förmiddagen promenerade vi på isen, gjorde upp en eld och drack kaffe och åt choklad. Helt perfekt!

Julen - umgås med varandra

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras