Julafton 2018

Julafton 2018

Vi hade uppesittarkväll med min familj. Det här mina vänner, det är livets macka. FANTASTISK GOD. Vattnas i munnen när jag ser den.

Svamprisotto med ryggbiff och sparris

UppesittarkvällJag har av någon anledning alltid hopp om att vinna, men det blev ingen vinst i år heller haha.

Julafton 2018Julafton började jag med frukost tillsammans med min familj.

Julafton 2018Efter frukost tog vi en promenad till badmintonstadion för att spela badminton och mjuktennis. Så roligt!

Julafton 2018

Julafton 2018

Julafton 2018Ännu en julafton med sol och en massa snö!

Julafton 2018Till lunch åt vi tomtegröt och skinkmacka. Därefter kom farmor, farfar, min faster och hennes man. Glögg och julgodis till Kalle!

Julafton 2018En av många omgångar julmat. Laxmacka på tunnbröd är min favvo, älskar det!

Julafton 2018Juldagen började jag med 30 minuters löpning innan jag åkte till mamma och pappa igen för att äta rester och träffa min kusin. På kvällen blev det den årliga utgången med ett gäng kompisar- hemvändarfest!

Julafton 2018 har för min del varit väldigt lugn. Som för de flesta har den mest kretsat kring mat. Jag har varit konstant mätt i några dagar haha. Men det bästa med julen tycker jag är att den pågår i flera dagar. För mig är inte själva julafton den viktigaste dagen utan det är hela julveckan. Att få tid till att umgås, göra utflykter och vara ledig.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras