Tankar om nyårsdagen

Tankar om nyårsdagen Ljuset, ser ni ljuset? Det här är ett tecken, nu vänder det. Nu går vi mot ljusare tider. Vilken magisk första dag på detta år. Pirrig!

Vad är dina känslor och tankar om nyårsdagen?

För mig har det alltid varit en ganska nedstämd dag. En dag då det iallafall känts som att alla ligger hemma och är slitna, äter pizza och inte är kontaktbara = man gör ingenting. Det är helt okej och för mig har de flesta nyårsdagar sett ut så. Men från och med i år vänder jag det. Jag vill ta vara på så många dagar jag kan och nyårsdagen kommer jag alltid se till att ha planerad eller hitta på något. Jag vill komma ihåg första dagen på ett nytt år, få en härlig nystart.

Idag, 1 januari, har jag haft världens härligaste dag. En dag jag kommer minnas. Vi fick se en skymt av solen för första gången på jag vet inte hur länge. Snön låg fint på trädtopparna, det var vindstilla och någon minus. PERFEKT vinterdag. Vi tog med oss lunch och kaffe och gjorde en utflykt. Och sedan åt vi rester från nyårsmiddagen, toastskagen och oxfilé. Tacksam för en fantastisk första dag på 2021. Nu blickar vi framåt!

Tankar om nyårsdagen

Tunnbröd med philadelphiaost och kallrökt lax.

Tankar om nyårsdagen

Tankar om nyårsdagen

 

Undra hur många procent av alla i Sverige som äter denna macka till förrätt på nyår?

Pannacotta med kondenserad mjöl och daim.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras