Graviduppdatering 6 – babyshower, känslor och tacksamhet

21-10-31: Jag mår fortsatt bra och känner lillan röra sig mer och mer där inne. Jag har varit på lite sämre humör och lätt till gråt i perioder, kan bero på hormoner. Jag har vid ett fåtal gånger fått senadrag/kramp i tårna. Den omtalade randen på magen börjat synas.

21-11-10: Jag är så fylld av känslor och längtar så obeskrivligt mycket efter att få träffa lillan. Ännu verkligare har det blivit senaste veckan då vi fått hem barnvagn, skruvat ihop spjälsäng och jag har målat barnrummet. Tavlor är också beställda. Jag behöver fixa i hennes rum mycket för min egen skull. Allt för att det ska kännas närmare. Jag har sovit dåligt i någon vecka och det är nog för att jag har så mycket tankar och känslor inom mig.

21-11-27: Idag blev jag överraskad med en babyshower av livets tjejer. Jag är tacksam, glad och rörd. Gladast är jag över att så många var där. Jag blev påmind över hur många fantastiska människor vi har i våra liv. Jag tog en promenad efteråt, utan musik eller pod, för att kunna ta in allt. Jag är inte van att vara i centrum såhär men jag är verkligen tacksam för denna dag. Jag behövde det här precis just nu. Senaste tiden har mest varit jobb och jag har varit ganska less på vardagen. Den här dagen fick mig att inse hur tacksam jag är över mitt liv och vad vi har framför oss!

Nu är jag tankad på energi och ska försöka gå in i mysstämning den sista tiden. All tid utöver jobbet ska jag mysa, dona på och bara förbereda och ta hand om mig själv. Jag har även beställt hem lite hudvårdsprodukter nu under black week. Nästa år kommer bli ett slitet år så jag tänkte ta hand om mig själv och min hy lite extra mycket nu tiden innan.

graviduppdatering 6 - babyshower och känslor

graviduppdatering 6 - babyshower och känslor

graviduppdatering 6 - babyshower och känslor

Graviduppdatering 1
Graviduppdatering 2
Graviduppdatering 3
Graviduppdatering 4
Graviduppdatering 5

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Ett liv i balans