Att föredra vardag framför happenings

Trivs du med din vardag eller lever du för speciella tillfällen som semester, högtider eller andra festliga tillställningar?

Förhoppningen är att trivas med båda och det är fantastiskt om det är så. Jag föredrar båda! Jag älskar uppstyrda tillfällen och att ha semester men jag trivs också i min vardag med rutiner och att bara vara. Om jag måste välja är det 100 % vardag. Det ser jag som ett tecken på att jag har en bra grund att stå på. Det är något jag värderar högt och vill behålla.

Det jag vill komma fram till är att om tillställningar och happenings är det du lever för kanske du behöver tänka om. Den största delen av året är vardag och trivs du inte med den kan en förändring vara på sin plats.

Livet är för kort för att inte känna en tillfredsställelse i vardagen. Du förtjänar att må så bra du kan varje dag!

att föredra vardag

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Ett liv i balans