10 bilder från livet

10 bilder från livet

Seriepremiär följt av lagfest där vi hade både en trubadur och bar. SÅ roligt!

8 bilder - seniorfika, umeå performance center Seniorerna som tränar hos oss på UPC får alltid fika (macka, smootihe, kaffe) efter sina pass.

8 bilder - Basket UmeåBasketpremiär – otippat roligt att titta på. Det går fort och kan vända på bara några sekunder. Vi såg Umeå-Luleå, en toppmatch där det var match till sista skottet. Så kul!

10 bilder. brunchBrunch på helgen borde va obligatoriskt. Ännu godare var det efter en timmes padel. Smörstekt bröd med avokado, flingsalt, chiliflakes och pocherat ägg, pannkakor med frukt, bär, nötter och så klart kaffe och juice. Hur gott?

Tennis NoliaJag och syrran bokade en timmes tennis – sjukt svårt, men roligt. Vi kommer definitivt köra igen. Så roligt att prova nya aktiviteter.

En kall morgonpromenad till jobbet. Men när det är så här fint klagar jag inte. Det här får mig att vakna till – en frisk promenad och jag är redo för jobb.

Din hjärna SVT playJag har tittat på Din hjärnaSVT Play – TIPS. Så intressant!!

Att landa i soffan med ett glas rött och kolla serie (La casa de papel – tips) efter en miniroadtrip för bortamatch.

Vissa höstpromenader är finare än andra. Älskar att promenera i höstsolen.

10 bilder - CarrassoneSpelkväll med vänner. Så mysigt att bara hänga och spela spel. Vi spelade Carassonne – ett sällskapsspel där man ska bygga upp ett landskapp med städer, vägar, fält och kloster.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras