Krämig smoothie med mango och ananas

Denna smoothie med mango och ananas är magisk. Fräsch, krämig, kall och helt fantastisk. Fin att titta på är den också, ser den inte SÅ GOD UT? Du behöver bara tre ingredienser – hur bra kan det bli? Tänk denna en varm sommardag ute på balkongen!

Smoothie med mango och ananas

Fryst mango
Fryst ananas (eller färsk)
Banan
Ev. citronjuice

Mixa till en krämig och härlig smoothie. Tillsätt lite vatten för att få till den konsistens du vill ha. Jag vill ha den lite tjockare så jag kan äta med topping. I med lite mer vatten för en lösare variant om du vill dricka ur glas.

Smoothie med mango och ananas

Smoothie med mango och ananas

Smoothie med mango och ananas

Tips på 4 andra goda smoothies:
Grön smoothie med avokado
Blåbär och hallonsmootihe
Mango och spenatsmoothie
Hallonsmoothie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras