Höst och augusti – vad är dina känslor kring det?

Sol, krisp och frisk luft. Det hoppas jag denna höst bjuder på. Jag är så redo för det! Jag skrev för några år sedan om att augusti ger mig blandade känslor då det känns som att hösten tar vid, man är tillbaka på jobbet och inte känner sig klar med sommaren. I år känner jag helt annorlunda. Jag är så redo för höst. Kanske för att jag är nöjd med min sommar och semester. Jag har varit mer närvarande än någonsin och tagit en dag i taget. Mycket är tack vare att vädret har varit så bra. Men också för att jag har ett lugn i mig som jag inte haft tidigare.

Jag går in i hösten men ord som; tillfreds, förväntansfull, pirrig och glädje. Fint va?

Hur är din relation till augusti och höst? 

Skål för livet och denna fantastiska sommar!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras