Fruktsallad och turkisk yoghurt med hallon

Fruktsallad med apelsin, kiwi och hallon
Fruktsallad med apelsin, kiwi och hallon

Hur gott är det inte med fruktsallad?  Jag är inne i en fruktperiod. Apelsiner framförallt, och kiwi. Gärna kalla. Jag tycker att frukt generellt är mycket godare att äta kall, och mycket frukt håller även längre i kylen. Frukt i form av fruktsallad, i smoothie eller som topping, eller bara äta som dem är. Lika gott oavsett. Hur gott ser inte detta ut?

Turkisk yoghurt med hallon och kokos
Turkisk yoghurt med hallon och kokos

 En skål med blodapelsin, kiwi och hallon. En skål med turkisk yoghurt blandat med hallon och toppat med kokos. Funkar lika bra till frukost som till mellanmål, kvällsfika eller varför inte som en efterrätt?

En stor apelsin täcker det dagliga intaget av C-vitamin för en vuxen, en bra anledning till att äta en apelsin (eller två) om dagen nu när dem är så goda!

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras