Är du en morgon eller kvällsmänniska?

Är du en morgon eller kvällsmänniska?

Jag är 100 % en morgonmänniska, och jag älskar det. Vetskapen att hela dagen ligger framför mig och att jag närmast ska få äta frukost och dricka första kaffekoppen. En av mina bästa stunder i vardagen. Kvällen innan kan jag längta till kaffet och fundera vad jag ska äta till frukost morgonen därpå.

Att vakna tidigt av mig själv och i lugn och ro få ett par timmar i soffan när andra sover och fixa en god frukost. Det mina vänner, det är en härlig stund som jag värderar högt.

Det är på morgonen jag har mest energi till att träna, och då gör jag mina bästa träningspass. När jag pluggade hade jag mest fokus på förmiddagarna. Jag är helt enkelt mitt bästa jag och fungerar som bäst den första halvan av dagen.

Vilken tid på dygnet är din bästa stund?

morgon eller kvällsmänniska?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Ett liv i balans