Stanna upp i vardgen

De två senaste veckorna har gått i ett. Fullt upp och mycket att ta in. Jag har varit i min egen bubbla och känt mig lite off. Det har varit någonting hela tiden och jag är inte van vid det. Jag är en lättstressad person vilket gör att jag inte bör ha för mycket att göra eller för mycket att tänka på. Det är inte optimalt för mig och jag blir inte en bra person då. Jag är överlag dålig på att säga nej. Känslan att behöva säga nej för att jag inte har tid är det värsta. Jag vill ha tid.

När det är mycket som händer är det ännu viktigare att verkligen stanna upp. Oavsett om det är någonting nytt i livet eller bara att det är mycket som händer samtidigt. Det är så lätt att tiden bara springer förbi. Jag har känt att veckorna bara har passerat utan att jag riktigt tagit in dagarna. Det gillar jag inte.

Något jag dock är bra på som får mig att stanna upp i vardagen och njuta är att lägga tid på en god frukost, lunch eller fika. Det har jag tid till då jag pluggar hemma och lägger upp mina egna dagar. Finns ingen anledning att inte utnyttja tiden jag har till att göra någonting som höjer min livskvalitet.

Smoothie och kesobröd

Smoothie och kesobröd
Detta är livet!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras