Lavilin deodorant – giftfri med probiotika

Lavilin deodorant - giftfri med probiotikaLavilin deodorant

Jag fick hem en deodorant från Lavilin att prova. Inte vilken deodorant som helst utan en med probiotika. Deodorant är en självklar daglig rutin för de flesta av oss. Det viktiga är att välja en som är fri från bland annat aluminium som inte är bra för vår kropp. Du ska välja en deodorant med probiotika. Probiotika är goda bakterier som är snäll mot huden samtidigt som de tar bort dålig lukt. Här kan du läsa en utförligare artikel jag skrivit om Lavilins deodorant och hur den funkar, fördelen med probiotika och varför du ska undvika aluminium.

Lavilin deodorant - giftfri med probiotika Lavilin deodorant - giftfri med probiotika
Lavilin skriver att deodoranten håller upp till 7 dagar och att du kan träna och duscha utan att återapplicera mer inom denna tid. Det ska bli intressant att testa. Här kan du läsa om hur den fungerar.

Lavilin deodorant - giftfri med probiotika 
Visste ni om att det även finns fotdeodorant? Jag har aldrig använt det tidigare så denna är jag mest peppad på att testa!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras