Boktips: Överlevaren – Nora Roberts

Överlevaren - Nora Roberts

Vad passar inte bättre än ett boktips så här lagom till höstmys och tända ljus? Överlevaren av Nora Roberts är en av de bättre bättre böckerna jag läst på senaste tiden. Jag läser mest på sommaren men försöker hitta stunder även på hösten, oftast på kvällarna. Det är för mig ett sätt att slappna av och komma ner i varv. En stund utan tv, dator och mobil.

Kortfattat: Tre tonårskillar skjuter hejdlöst inne i ett köpcentrum. En av överlevarna är en ung tjej, hennes två bästa vänner blir offer. Tre år efter händelsen, när hon försöker hitta tillbaka till livet igen, får hon tillsammans med en annan av överlevarna se till att tragedin inte upprepas. En välskriven och spännande roman. Tips tips!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras