Släpp julstressen och umgås istället – tips på aktiviteter

Hur mår du såhär tredje advent och veckan innan jul? Har du hittat ett lugn och njuter eller är du mitt uppe i julstressen? Om du just nu känner stress – släpp den. Strunta i allt vad perfekt är. Umgås, skratta och gå runt med en härlig känsla istället.

Håller du inte med om att det bästa är att umgås och har roligt? Här kommer tips på aktiviteter att göra tillsammans istället för att stressa. Jag vill se tillbaka på julen med glädje och kärlek. Det kommer jag göra om jag får umgås och vara med dom jag tycker bäst om.

Har du tips på aktiviteter du brukar göra tillsammans med familj eller vänner?

aktiviteter - skridskorFörra juldagen åkte vi skridskor i soluppgången.

aktiviteter - skridskor

aktiviteter - mjuktennisVi spelade badminton och mjuktennis förra julafton efter frukost.

Året innan grillade vi och promenerade i solen.

aktiviteter - sequenceSällskapsspel går alltid hem.

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras