Reko Life, IKSU spa och Grease.

Farfar 80 år – det firade vi såklart!

Ännu ett firande – lillasyster fyllde 25 år!

IKSU spaJag och min syster hade världens härligaste dag på IKSU spa. Vi simmade, bubblade, åt och läste. Efteråt kände jag mig så lugn och nöjd. Det här är något jag skulle behöva unna mig med jämna mellanrum.

Min kompis från Malmö kom upp för att få en vinterhelg. Jag kände ironin när det spöregnade och var plusgrader natten innan hon skulle komma. Som tur var kunde vi åka en timme inåt i landet till min moster – där hade dem helt okej med snö. Hon fick prova åka både skoter och längdskidor för första gången, och smaka palt.

Som jag uppskattar fina vinterdagar.

Jobbet var huvudsponsorer på IBK Dalens match – vi åt buffe och delade ut mössor och hade tävling. Kul tyckte vi!

Jag brukar inte titta på hockey, men nu när det går så bra för Björklöven är det kul och se.

Push up bars från Reko LifeHemmaträning med push up bars från Reko Life. Jag skrev ett inlägg om Reko Life och detta träningsredskap tidigare i veckan.

Promenad i solen med vänner – fantastiskt.

Mamma, syster och pappa innan vi såg musikalen Grease.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras