Vad gör du för att höja mysfaktorn? 

Jag har lyckats ganska bra med att gå in i en mysbubbla den här månaden. Jag skrev tidigare att jag ska mysa mig igenom december. Det är svårt ibland men jag har aktivt försökt göra små saker som gör att jag kommer in i rätt stämning.

Jag går gärna upp lite tidigare än jag behöver för att få en lugn stund i soffan med tända ljus när det fortfarande är mörkt ute. Titta på nyhetsmorgon, julkalendern och denna vecka Musikhjälpen. Dagen känns mycket längre och det känns som jag har gjort något trots att jag ska jobba hela dagen.

Gå promenader – både i dagsljus och på kvällen.

Spela spel – jag och min sambo har denna månad spelat mycket spel på kvällarna. Efter att vi såg The queen’s gambit har vi spelat schack haha. Det är faktiskt väldigt roligt. Ett annat tips på spel är Smart 10. Man kan spela två eller flera. Har du tips på andra roliga spel för två?

Lyssna på julmusik och annan fin musik som får mig att känna. När det kommer till julmusik lyssnar jag på Tommy Körberg, Peter Jöback och Carola. Andra låtar som får mig att känna mycket är Stad i ljus, Gabriellas sång, Kärleksvisan, Den stora dagen, Du måste finnas och Ser du månen där du är ikväll. Har du några speciella låtar som får dig att känna lite extra?

Vad gör du för att höja mysfaktorn? 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras