När balansen kraschar

När balansen kraschar.
Jag pratar mycket om balans och att hitta en vardag som är hållbar för en själv. Jag blir bättre och bättre på att prioritera och värdera det jag mår bra av. Men ibland kraschar det. Just nu har jag inte en balans. Men det är under en period. Jag ser ljuset, även om det är tufft att vara mitt i det.

Men det är självvalt. Jag tackar ja till jobb trots att jag har plugg. Jobbet är roligare så jag prioriterar gärna det, vilket gör att plugget blir en stress. Nu i slutet av kurserna är det de största och roligaste uppgifterna kvar. Det måste liksom bli bra och kräver sin tid. Det som egentligen är roligt blir en stress. Ni vet när det känns i kroppen att man är ur balans?

Noll tid till annat och en energi som går neråt. Det känns så där nu när det är december. Men så är livet ibland. Och jag ska inte klaga då det vanligtvis inte är så här. Eller klaga och klaga, jag tycker man har rätt att tycka det är lite jobbigt ibland. Men inte för mycket. Ännu viktigare att uppskatta ljuspunkterna i vardagen!

Det jag vill komma fram till är att det är okej att tappa balansen, bara man är medveten och kan hitta tillbaka.

Musikhjälpen 2018Här sitter jag och kollar på Musikhjälpen, dricker kaffe och skriver när jag borde plugga. Det är någonting med att tappa motivation helt när det blir för mycket. Vet inte var jag ska börja :))

Promenad, ljuset och frisk luftPromenad och träning är ett måste mellan allt plugg, skrivande och jobb. Luften, ljuset och att röra på mig. Mitt sätt att tanka energi!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras