2 livsmedelstips som får 5/5

Jag måste dela med mig av 2 livsmedelstips till frukosten eller mellanmålet. Två favoriter hos mig.

livsmedelstips - Wasa knäckebröd din stund

Wasa knäckebröd din stund

Solklar favorit när det kommer till knäckebröd. Både smaken chia och havssalt samt valmofrö och havssalt är otroligt goda. Dem är krispiga och rätt tunna. Havssaltet gör mycket för smaken. Jag älskar att äta med avokado, philadelphia eller ost och grönsaker.

wasa knäckebröd din stund

livsmedelstips - keso jordgubb

Keso jordgubb

Mina höga förväntningar på denna stämde. Det är lite bitar i vilket jag brukar ha svårt får men de stör inte mig alls. Så gott att toppa med frukt och bär. Superbra mellanmålstips.

keso jordgubb

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras