Ugnspannkaka med keso

ugnspannkaka med kesoEn supergod frukost i form av ugnspannkaka med keso. Ett lite roligare sätt att äta sin keso på.

Ugnspannkaka med keso

250g keso
2 ägg
3 msk mjöl

Sätt ugnen på 225 grader. Mixa ingredienserna och häll ut i en bröd- eller ugnsform. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter, tills den fått en gyllene färg. Servera med hallon. Du kan även dubbla satsen och ha i samma brödform, men jag gillar att den är tunnare. Det är en smaksak.

Jag kan tänka mig att det även är gott att riva i morötter för att göra den ännu matigare.

ugnspannkaka med keso

Kesoplättar med liknande ingredienser men som du steker är också supergoda.

4 Kommentarer
  1. Detta skulle jag vilja testa, men har en fråga: när du skriver ”mixa ingredienserna” – menar du då ”blanda ihop” så att de små kesokulorna fortfarande är hela, eller ”mixa” med maskin så att det blir mer som en slät smet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.