Bulletproof koffeinfritt kaffe

Bulletproof koffeinfritt kaffeBulletproof koffeinfritt kaffe – man kan inte gissa att det är koffeinfritt. Fantastiskt.

Vad är din relation till kaffe?

Jag älskar kaffe. Det har varit en självklar del i min vardag i många år. För mig är dagens första kopp utan tvekan den bästa. Jag uppskattar att i lugn och ro få dricka min kopp. Och i sällskap med andra, det är väldigt mysigt. Men jag har börjat ifrågasätta kopparna jag dricker bara för att, mest på jobbet. Utan att tänka sitter jag där med en kopp. Absolut att jag vill ha den uppiggande effekten av kaffe men många gånger är inte det huvudanledningen.

Sedan ett par månader tillbaka har jag dragit ner på mitt kaffedrickande. En av anledningarna är att det är stress för kroppen. Jag vill inte hälla i mig stress. Jag vill heller inte känna ett beroende av det. Jag var utan kaffe i ca två veckor och det gav mig huvudvärk i början och jag kände i min kropp när jag sedan började dricka lite igen. Det var svårt att vara utan, och jag vill inte känna det behovet.

Jag insåg väldigt tydligt att den första koppen är viktigast. Den är också godast. Jag vill ha kvar den i min vardag men känner inte lika stort behov av de andra kopparna. MEN, det som känns perfekt för mig är att välja koffeinfritt kaffe. Jag har varit lite skeptisk till det men inte längre. Jag har provat Bulletproofs koffeinfria kaffe och det smakar precis som vanligt kaffe. Väldigt gott och jag är så glad över det. När jag är hemma kommer jag välja koffeinfritt, även morgonkoppen.

Många koffeinfria kaffesorter innehåller ändå en liten mängd koffein. Processen för Bulletproofs koffeinfria ger ett 99.9 % koffeinfritt specialkaffe. Tips att prova!

Bulletproof koffeinfritt kaffe

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras