Lugnet efter stormen

uppskattningJust i denna stund njuter jag så enormt av en kopp kaffe i sängen. Efter en väldigt stressig jobbhelg mår jag rätt bra av en lugn måndag förmiddag. Kontrast från en dag till en annan. Från att knappt hinna äta lunch till att göra ingenting i några timmar.

Jag har skrivit det tidigare men jag blir bättre och bättre på att uppskatta det lilla. Att känna uppskattning är för mig ett måste för att höja alla dagar. Ibland orkar man inte och då är det så. Men jag vill njuta av så många dagar i livet som möjligt, även om det inte händer något speciellt. Lyckas du få det lilla att kännas speciellt, då kommer du känna uppskattning och njuta större delen av dina dagar och veckor. Och det är väl det som är meningen? Att det vardagliga, som större delen av livet består av, ska kännas meningsfullt och värt.

Hoppas du får en härlig vecka!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras