När man blir för bekväm och inte orkar

Ni vet när man har planerat att träna men blir för bekväm och struntar i det? Där är jag just nu. Och har varit i typ en vecka. Jag vet inte om det är kylan som kom och chockade mig men jag vill bara ligga under en filt och mysa. Jag känner mig kall hela tiden, inne som ute. Det är typiskt när första snön och minusgraderna kommer. Några minusgrader nu känns kallare än vad tio minus känns mitt i vintern. Det är som att vi sakta behöver vänja oss.

Det blev en kväll i soffan med tända ljus, Helikopterrånet, serier och kvargbröd. Och ja, jag vet att tavlorna över soffan är sneda haha, det har dem varit sedan vi flyttade in för två år sedan.. Mattan är inte heller där den ska, jag försökte fixa rensa och piffa men lyckades visst inte helt. Noga då :))

Helikopterrånet

kvargbröd med kanelDet är så mysigt med kvällar som dessa, men inte varje kväll. Då har jag svårare att uppskatta och det blir för enformigt, och tur är väldet för annars är risken att bli för bekväm. Återigen det här med balans. Jag tycker verkligen det är så viktigt.

Och på tala om balans, imorgon tar jag långhelg för att åka till Oslo och hälsa på en kompis! Som jag längtat :))

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras