Tankar om 2019

Mina tankar om 2019: Ett väldigt lugnt år där vardagen varit i fokus. 2018 var ett roligare och mer händelserikt år för mig. Trots att jag inte tar med mig lika mycket speciella tillfällen har jag varit rätt tillfreds och nöjd. Någonstans är det ett kvitto för mig att jag hittat en balans i vardagen som jag trivs med.

Mitt sämsta är att jag blir stressad så lätt, det måste jag jobba med. Och sätta mig själv först – inse mitt värde. I år ska jag vara ännu snällare mot mig själv. Att gå in i ett nytt år och ha det med mig känns bra – det är det finaste jag kan ge mig själv.

Det här med löften och mål är inte min grej. Det jag känner inför 2020 är bara att jag vill behålla en balans i vardagen och göra vardagliga stunder värdefulla. Samtidigt som jag mått bra detta år hoppas jag på ett mer händelserikt 2020. Jag ser fram emot är att både jag och min sambo gjort bort pluggåren och börjat jobba. Det ger oss en ny vardag och ett nytt kapitel i livet.

Tankar om 2019Lycklig som får kliva in i ännu ett år med honom. Tänk att vi hållit ihop i 10 år!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras