Vad får dig att må som du gör just nu?

Hur mår du? Har du på senaste frågat dig själv det? Kanske mår du väldigt bra, kanske inte. Kan du sätta fingret på vad det är som gör att du mår som du gör?

Min grundkänsla är att jag mår bra. Men jag har en period där jag är rätt negativ och orolig. Det mesta känns jobbigt. Träning och mitt sociala liv är exempelvis två viktiga faktorer i min vardag. Men just nu orkar jag varken träna eller vara social. Jag vill bara vara hemma.

Jag är okej med att känna så här, just för jag i grund och botten mår bra. Jag vet att det bara är tillfälligt. Jag kan acceptera att vara i detta just nu, men samtidigt måste jag försöka. Skippar jag träning och undviker det sociala gör jag mig själv en otjänst. Jag behöver hitta en balans.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras