Första snön och att uppskatta miljöbyte

Igår vaknade jag upp till snö på marken. Jag var inte beredd på det så jag blev chockad när jag gick ut. Och idag ligger det kvar. Men det kommer säkert försvinna lika snabbt, som det brukar vara med den första snön.

Jag och min familj åkte till min kusin och mosters stuga. Det är alltid så härligt att komma ut dit. Huset ligger helt avskilt. För mig är det terapi att vara där. Skogen, lugnet, den friska luften. Jag älskar att bo i stan, men jag kan längta efter dagar som denna. Miljöbyte är nyttigt för att uppskatta båda delar, och veta vad som passar en själv bäst. Jag vill bo i stan men ha möjlighet att åka iväg ibland. Då får jag ut det bästa av båda världar!

En promenad, kaffe och banankaka, fotbollskrocket, mys framför brasan och middag. En rätt härlig lördag!

Ramsele Umeå


Fotbollskrocket var väldigt roligt måste jag säga!

miljöombyte


Till middag fick vi en varm gryta, så gott efter en dag ute!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras