När livet begränsas – ge plats för utelivet

Nu när butiker, restauranger, sport och andra evenemang är begränsade är utelivet det perfekta livet. Frisk och fräsch luft utan andra människor i närheten. Den perfekta platsen att träffas på. Samtidigt som allt detta börjar våren smyga sig på. Är inte den här tiden på året fantastisk?  Jag och några kompisar nyttjade denna lördag till att pimpla och göra lunch ute på isen i Västerfjärden. Hur härligt?

Jag behöver utelivet i mitt liv. Det är hälsa för mig. Det är återhämtning och får mig att må bra.

Utelivet är bästa livet - Västerfjärden

Kycklingkebab, sallad och sås i pitabröd. Mums! Mat smakar helt klart bättre utomhus.

Chokladbollar och kaffe efteråt.

Utelivet är bästa livet - Västerfjärden

Utelivet är bästa livet - Västerfjärden

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras