Årsresume 2018 – en lista över året

Jag har gjort en Årsresume 2018, som en reflektion över året som gått. En lista med frågor och funderingar jag tycker är viktiga att ställa mig själv. Har du funderat över ditt år och hur det har varit? Jag tror det är bra att tänka tillbaka på både det som varit bra och dåligt. Vad vill jag ta med mig och vad vill jag inte ta med mig?

Årsresume 2018

Årets härligaste: En lugn, varm och ledig sommar. Jag blev ledig i och med att jag sa upp mig. Det blev rätt sommar att vara ledig på. Som jag mådde bra och fick återhämta mig. Tror aldrig jag känt mig så lugn inombords som jag gjorde i sommar.

Årets jobbigaste: Ett jobb jag hade en kort period innan jag sa upp mig. Känslan jag hade i kroppen då var hemsk. Ångest. Nästan så jag förträngt det men dessa två månader var årets värsta.

Årets höjdpunkt: Brännbollsyran, som alltid. Bästa helgen!

Mest stolt över: Examen. Så nöjd att ha tagit mig igenom tre år av studier. Eller tre och ett halvt, jag har fortsatt läsa tre kurser i höst. Jag är nöjd att jag klarat allt.

Mest tacksam över: Att jag hittat en rätt bra balans och vet vad jag vill och behöver i mitt liv för att må bra.

Något jag vill bli bättre på: Att kunna släppa saker och sluta älta. Det tär på en och tar onödig energi.

Något jag gjorde 2018 som jag inte gjort förut: Sprang ett lopp (blodomloppet). Tog examen. Var med i en löpargrupp under hösten. Tog grönt kort i golf.

Något jag saknade 2018 som jag vill göra 2019: Resa. Första året på länge jag inte varit utomlands. Minst en solsemester eller en weekend är ett måste nästa år.

Vad jag tar med mig från detta år in i 2019: Fortsätta uppskatta det lilla och göra saker  jag mår bra av.

Välkommen 2019!

Årsresume 2018

Årsresume 2018

Årsresume 2018

Årsresume 2018

Årsresume 2018

Årsresume 2018

Årsresume 2018

Årsresume 2018

Årsresume 2018Jag har även samlar mina favoritrecept från året i ett eget inlägg. Det blev 14 stycken, så svårt att välja ut bara några favoriter. Älskar alla recept!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras