En enkel och snabb vardagsmiddag som går hem hos hela familjen – varm kycklingwrap.
Varm kycklingwrap
Strimlad kyckling (jag hade)
Creme fraiche
Sweet chilisås
Paprika
Röd lök
Riven ost
Tortilla
Sätt ugnen på 200-225 grader. Stek den frysta kycklingen nästan klar. Blanda ihop creme fraiche och chilisås (gott med vitlök i också). Smeta ut chilisåsen i en rad mitt över tortillabrödet. Lägg på kycklingstrimlor, hackad paprika och röd lök. Rulla ihop och lägg i en ugnsform (eller på en plåt med bakplåtspapper). Smeta ut lite mer chilisås på den ihoprullade wrapen och toppa med den rivna osten. Grädda i ugnen tills osten smält och ytan blivit lite mer gyllenbrun. Dela snett i två delar och servera med en god sallad.
Vi hade ugnen på 175 grader men tycker dessa blev lite för ljusa så jag föredrar en lite högre temperatur men kortare tid.