Bananpannkaka

bananpannkakaJag har inte ätit bananpannkaka på ett tag så när jag åt det förra veckan hade jag glömt bort hur gott det är. Ni vet när man äter något ofta och sen av någon anledning tar man en omedveten paus från det, som att man glömmer bort det? Jag tänker att det är bra att variera sig, jag uppskattade detta så mycket efter att inte ätit det på ett tag.

Bananpannkaka, 2 stora eller 4 små

1 banan
2 ägg
1 tsk bakpulver
Kanel

Mosa bananen. Blanda ner ägg, bakpulver och kanel. Mixa för en slätare konsistens, det är en smaksak. Stek på medelhög värme, ca två stora eller fyra små. Servera med förslagsvis vaniljkvarg och en massa bär. Vad äter du helst till? Ge mig tips om du har någon annan god kombination!

Du kan utesluta kanel alternativt byta ut det mot exempelvis vaniljpulver eller kakao. Bakpulver kan du också utesluta om du vill, men jag gillar när de blir lite fluffigare/luftigare.

 bananpannkaka

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.