Bananpannkaka, Stockholm, examen och Brännbollsyran

Idag unnade jag mig en riktigt bra frukost. Igår när jag försökte somna tänkte jag på vad jag skulle göra för frukost, jag låg och funderade på vad vi hade hemma och kom fram till denna frukost haha. Det är verkligen det sista jag tänker på innan jag somnar, hur mycket kan man längta till frukost egentligen..

Idag börjar kanske mina bästa nio dagar detta år. Jag och en klasskompis åker till Stockholm för att mysa och fira innan vi åker till Luleå på måndag och tar examen på torsdag! Helt sjukt. Jag kommer lagom hem till Brännbollsyran, årets bästa helg i Umeå. Vilka drömdagar jag har framför mig! Efter en galet stressig och inte så rolig period känns det mer än bra att ha dessa dagar framför mig. Som jag ska njuta!

Tillbaka till min frukost. Bananpannkakor, naturell kvarg blandat med fun light, dadelbollar med lakrits och kaffe. DRÖMMEN.

Bananpannkaka

1 banan
2 ägg
Riven kokos
Vaniljpulver

Mosa bananen och blanda ihop allt. Ev. mixa om man vill det. Stek på medelvärme. Jag toppade med hallon, mango och kiwi. Jag blandade även naturell kvarg med lite fun light som jag hade till. Tips att prova den blandningen, så gott!

Bananpannkaka och dadelbollar med lakrits

Bananpannkaka och dadelbollar med lakrits

Bananpannkaka och dadelbollar med lakrits

Bananpannkaka

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras